Cautare

61714 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (4.39 secunde)
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Si de aici, a surzit tot cartierul din Str. ... - E o suma a elementelor culturale din viata social-politica romaneasca.
Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca Biroul Executiv al filialei a hotarat joi seara sa-i acorde lui Dan Ioan Popescu, presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, un termen de doua-trei saptamani pentru a-si rezolva situatia din partid.
Alianta Becali-Vadim, o petarda aruncata in capul lui Dan Diaconescu Decizia PDL de a expedia Miscarea Populara la bunul plac al liderilor din teritoriu a lasat multe formatiuni mici fara sustinerea masinariei de partid de care aveau nevoie.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
Dan Radu Rusanu preia functia de vicepresedinte al Senatului, dupa demisia lui Dan Voiculescu Liberalul Dan Radu Rusanu va prelua functia de vicepresedinte al Senatului, in locul conservatorului Dan Voiculescu, care si-a dat demisia din forul legislativ, in locul lui Rusanu, pe functia de vicepresedinte urmand a fi numit Ioan Ghise.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Seful statului inchide ochii la exploatarea cu cianuri din Apuseni cu gandul la aurul pe care Romania l-ar obtine si care i-ar asigura "stabilitatea monetara".
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Compania de stat Termoelectrica a inregistrat pierderi nete de peste 164 milioane lei, in primele noua luni ale anului, din cauza penalizarilor la datoriile istorice, potrivit datelor prezentate de companie.
ritmul de constructie a incetinit fata de perioada anterioara Cele mai importante zece santiere de autostrazi din tara au inaintat, in medie, cu 7% in perioada 1 noiembrie 2011-1 februarie 2012, potrivit unei analize a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Din analizele efectuate de reprezentantii celor doua termocentrale Mintia si Paroseni, precum si din situatia prezentata de edilii municipiilor Deva si Petrosani, a reiesit faptul ca in perioada de iarna 2015 â€" 2016, 30.000 de familii din Municipiul Deva si din orasele Vaii Jiului, unitati de invatamant, spitale si alte spatii edilitare, risca sa-si petreaca iarna in frig intrucat nu exista suficienta huila pentru functionarea celor doua termocentrale.
t Derby-ul seriei, Gaz Metan - FC Arges, s-a incheiat cu victoria gazdelor care au devenit astfel noii lideri ai seriei t Privind tabelul rezultatelor din aceasta etapa, ne dam seama ca a fost o runda a remizelor t Meciul "raurilor", Muresul vs.
In cativa ani vom avea 845 kilometri de autostrada Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Asta pentru ca in momentul de fata abia se discuta trecerea CET, alaturi de alte doua societati similare din Deva si Bucuresti, in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
google-analytics.com